Menu

Spil til børn

Lær dit barn om omsorg og dyrevelfærd

Det kan være svært at sige nej til sit barn, når de plager om hundehvalpe og kattekillinger. For dyrelsker eller ej, kan det være fristende at anskaffe sig et kæledyr i familien. Men på trods af at dit barn måske lover at passe, pleje og gå ture med kæledyret, står man selvfølgelig også selv med en stor del af arbejdet. Det kan også være svært at vide om barnet er klar til det ansvar der følger med, eller om de vil synes kæledyret er kedeligt efter et par uger eller måneder.

Sjovt, nemt og lærigt

Men hvordan tester du, at dit barn er klar til at byde et kæledyr velkommen i familien? Der er selvfølgelig mange måder at gøre det på, og det handler i sidste ende om at barnet forstår det ansvar der følger med ved at anskaffe sig et kæledyr. Derfor kan man til at starte med vise hvor meget arbejder der ligger i at passe et dyr, ved at spille forskellige dyrespil. På den måde kan man lære barnet om omsorg og dyrs behov helt gratis, inden man tager den store beslutning om familieforøgelsen.

Forskellige udfald

Måske finder barnet ud af, at det med dyr ikke er noget for dem, eller også bliver bare de endnu mere interesseret. Uanset hvad er det en god måde at teste om barnet er parat til et kæledyr. Selvfølgelig er det også vigtigt, at ens barn forstår, at alt ikke er ligesom i spillet, og at det er langt mere krævende at have et kæledyr. Hvis barnet blot synes, at det er selve computerspillene, der er sjove, kan man selvfølgelig også teste om det egentlig er det de er mest interesseret i ved at spille andre gratis spil, som ikke kun handler om dyr.

Populære kategorier

Populære spil

Anbefalede guides

Se navnestatistik på drengenavne og pigenavne her på navnestatistik.dk her Lær dit barn om rengøring i hjemmet med en tæpperenser og generelt om rensning hjemme hos dig. Få gang i hyggen med en lille biopejs derhjemme Find alle danske Synonymer i en synonymordbog på Synonym.dk Se de nye film fra Disney på Disney plus streaming til hele familien.