Menu

Spil online spil

Spil, online Spil (og så den enarmede!)

Kortspil og brætspil – var der noget, der kunne samle familien som dem og give anledning til en hyggelig stund? Selvom kortspillet og brætspillet stadig kommer frem i ny og næ, så bliver det mere og mere populært at spille på nettet, og her finder du et rigtig bredt udvalg af spil: actionspil, kampspil, puslespil, racerspil.

En spilleautomat, hvad er det?

Men hvad med spilleautomaten? Hvem genkender ikke den søde lyd fra de fysiske spilautomater? De fysiske spilleautomater er efterhånden blevet en sjældenhed, et fortidslevn om man vil, men det betyder altså ikke, at det helt er slut med spilleautomater. Langt fra. De findes nemlig også på nettet og det er let at lære, hvordan man spiller på dem

Maskinen

Først og fremmest gælder det om at vælge en spilleautomat, der er interessant. Er du primært interesseret i enkelte store gevinster eller flere små gevinster? Hvilket tema kan du bedre lide – er du fascineret af  junglen, det vilde vesten eller noget helt tredje? Det er nogle af de overvejelser, man kunne gøre sig og lade danne baggrund for en valg af automat.

Indsatsen

Når du så har fundet den maskine, der passer dig bedst, så skal du jo indbetale nogle penge, gøre en indsats. Grundlæggende gælder det: jo flere penge du indbetaler, jo flere spil kan du spille og jo flere spil, du kan spille, desto større chance har du for at vinde. Er du på jagt efter jackpotten, kan det altså give god mening at sikre sig, at der er penge nok til en række spil (og yderligere også sikre sig, at der ikke kommer til at mangle læskedrikke!).

Betalingslinjen

Du har fundet den spilleautomat, der passer dig bedst. Du har valgt, hvor meget du vil indbetale. Perfekt. Det er nu, at spændingen for alvor indtræder: Nu gælder det om at holde øje med det, der kaldes for betalingslinjen og se, om den på et tidspunkt viser tre ens; da den indikerer, at du har fundet.

Sådan spiller du på spillemaskiner, kort sagt, og på det forrige link, kan du finde endnu mere information om emnet.

På vores side kan du gratis prøve spilleautomater. Vi har f.eks. en flot maskine, hvor temaet er er den eksotiske Pocahontas og hendes forunderlige verden. Vi har også en maskine, hvor du skal forsøge at få fire ens frugter for at udløse jackpotten. Hos os er det som sagt helt gratis at spille med, men der er også rig mulighed for at spille på rigtige spilleautomater online og dermed spille med om den store jackpot (og den er stor, skal det lige siges – en fynbo vandt for nyligt 14,2 millioner danske kroner!). På de sider, hvor du kan spille om penge, anbefaler de ofte, at man først prøver at spille nogle gratis spil, og det har vi altså gjort let.

Selvom de fysiske maskiner er blevet et sjældent syn, så er der altså stadig mulighed for at have det sjovt med spilleautomater på nettet, og vi håber, at denne korte guide har givet dig en bedre idé om, hvordan du spiller på spilleautomater.

Populære kategorier

Populære spil

Anbefalede guides

Se navnestatistik på drengenavne og pigenavne her på navnestatistik.dk her Lær dit barn om rengøring i hjemmet med en tæpperenser og generelt om rensning hjemme hos dig. Få gang i hyggen med en lille biopejs derhjemme Find alle danske Synonymer i en synonymordbog på Synonym.dk Se de nye film fra Disney på Disney plus streaming til hele familien.