Menu

Lad dit barn spille computerspil og

Kan man tillade sig at lade sit barn spille computerspil i flere timer? Det er en spørgsmål, som mange forældre har svært ved at besvare. Særligt når man har sat børn i verden, der er vokset op i en teknologisk kultur, hvor internettet er med os over alt på smartphonen, computeren og Ipaden. Hvis du som mange andre forældre har brug for at finde en balance mellem computerspil og aktiv leg, så læs med her og bliv inspireret til hvordan I kan få mere kvalitetstid sammen.

Lad dit barn spille computerspil og

Fysisk aktivitet kan komme på baggrund af computerspil

Mange forældre kan nok nikke genkende til at deres børn gerne vil spille computerspil i mange timer dagligt og måske ikke får den daglige anbefalet motion på 60 minutter. Her kan nogle forældre være hurtige til at have en løftet pegefinger i forhold til, hvis de synes, at du lader dit barn spille for meget om dagen holdt mod deres fysiske aktivitet. I den sammenhæng kan det være svært som forældre at finde en balance mellem at lade sit barns ønsker blive opfyldt og lade dem være nok fysisk aktive. I stedet for at lade dig påvirke af andre forældre, så gå forrest og lad dit børn udforske nye spil, hvor de kan udvide deres horisont. Det er nemlig når børn får lov til at spille, at de kobler hjernen fra for en stund, hvor de kan bruge deres fantasi og ikke mindst få nye oplevelser. Som forældre kan du altså give dit barn mulighed for at koble af i løbet af dagen, hvor de ikke skal præstere eller bliver vurderet i noget, men blot kan være barn for en stund. Da du sikkert gerne vil være den bedste forældre der findes, så kan du med fordel vælge at kombinere computerspil med fysisk aktivitet. Du kan sætte et kompromis for dit barn, hvor du lader ham eller hende spille i en begrænset tidsperiode, som skal kombineres med udendørs leg før eller efter. På den måde kan du sikre den fysisk aktivitet i dit barns hverdag og være med til at de hurtigere udvikler deres hjerne. Hvis du tager den taktik i brug, så kan altså give dit barn det bedste fra to verdner, hvor fysisk aktivitet og afslapning kombineres.

Få mere kvalitetstid med dit barn udenfor

Børn som får lov til at udforske spil får bedre fantasi til at lege ude, hvor de kan prøve nye lege af. Internetspil kan inspirer dit barn til at være den samme karakter, som de har været i et spil og afprøve karakteren i den virkelig verden. Hvis du allerede nu kan forestille dig, hvor svært det bliver at lokke dit barn med udenfor, når vinteren kommer om lidt, så vær på forkant med noget varmt fodtøj. Her kan du købe de perfekte vinterstøvler til dit barn, som gør han eller hun kan  holde sig varm og lege videre i naturen. Her kan du se et stort udvalg af støvler, som både har højt og lavt skaft, så du kan finde den støvle der passer præcis til dit barns behov. Du kan også være med til at lege med dit barn udenfor, så får I sammen motion. Hvis du står I den situation, hvor du har en mindreårig, der kræver meget opmærksomhed, så kan du anskaffe en ergonomisk bæresele. Det vil give dig selv og din partner mulighed for at tage med udenfor og være fysiske aktive, hvor både jeres mindste og ældste barn kan få opmærksomhed. Det er en god måde, at I alle får bevæget jer på sammen som familie og har kvalitetstid. Samtidig er du eller I ikke forhindret I at være sammen med jeres ældste barn, selvom I har mindreårige, som kræver den fulde opmærksomhed. Fordelen ved en bæresele er også, at både dit barn og dig selv får den bedste støtte, så I kan gå længere turer. Ikke alene med at du er sammen med dit ældste barn i haven, på legepladsen eller andre steder, så formår du også at lade dit mindste barn få nye oplevelser. Så behøves din mindste ikke kun være i hjemme, men kan også komme ud og se flere omgivelser.

Populære kategorier

Populære spil

Anbefalede guides

Se navnestatistik på drengenavne og pigenavne her på navnestatistik.dk her Lær dit barn om rengøring i hjemmet med en tæpperenser og generelt om rensning hjemme hos dig. Få gang i hyggen med en lille biopejs derhjemme Find alle danske Synonymer i en synonymordbog på Synonym.dk Se de nye film fra Disney på Disney plus streaming til hele familien.