Menu

Spil og opgaver til at lære gangetabellerne

Har du også svært ved at huske alle de ulige tabeller? Heldigvis er det ikke så svært, som man måske skulle tro. Med lidt tips og tricks kan du hurtigt og enkelt lære både 7- og 9-tabellen, så de aldrig kommer til at forårsage dig regneproblemer igen. Læs videre her og lær meget mere om, hvordan du gør.  

Egentlig burde det være enkelt. Både 7 og 9 er jo egentlig enkle tal. Tværtimod er deres tabeller bare så pokkers svære at huske i hovedet. Nu kan du med lidt hjælp og god vilje få styr på dine tabeller en gang for alle. På www.gangetabel.dk/gangetabeller kan du få et fuldt overblik over tallene og visualisere dem foran dig som aldrig før.  

Lær at regne med tallene 

I ovenstående link kan du se, hvordan du kan visualisere tabellerne. Nogle mennesker regner bedre, når de får et billede på, hvad det er, de skal gøre. Andre har brug for lidt mere alternative hjælpemidler.  

Egentlig er det ikke svært at gange med 7, når det kommer til alle de andre tabeller. Ofte kan du faktisk bruge de andre tabeller, hvis du er i tvivl om, hvordan du gange med 7. For 7×6 er jo præcis det samme som 6×7. På den måde kan du komme frem til samme resultat bare af en anden rute.  

9-tabellen er lidt sjovere. Stiller du den op som to cifre: 09, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90 ser du måske straks et lille trick, der ikke er til at glemme igen. Det første ciffer lægger du blot 1 til hver gang, og ved det andet ciffer trækker du 1 fra. På den måde kan du komme fra 09 til 90 på en sjov og lærerig måde uden at fare vild på vejen.  

No comments

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Populære spil

Anbefalede guides

Se navnestatistik på drengenavne og pigenavne her på navnestatistik.dk her Lær dit barn om rengøring i hjemmet med en tæpperenser og generelt om rensning hjemme hos dig. Få gang i hyggen med en lille biopejs derhjemme Find alle danske Synonymer i en synonymordbog på Synonym.dk Se de nye film fra Disney på Disney plus streaming til hele familien.