Menu

Sådan investerer du i ETF’ere

Investering kan være en smart måde at få dine penge til at arbejde for dig, så de bliver mere værd med tiden, og ikke mindre. ETF investering kan være et fordelagtigt sted at starte, så her får du tips og tricks til, hvordan du kan investere i ETF’ere. Læs med!

Har du overvejet at investere? Det kan i hvert fald i høj grad anbefales! Ved at investere giver du din økonomi mulighed for at vokse sig større og mere værdifuld, mens du sparer op. Det er en smart måde at få dine penge til at arbejde for dig, uden at du gør noget særligt for det, så du får mere ud af dem med tiden.

Det, som man kalder for etf investering, nyder voksende popularitet, men det er endnu ikke alle, der er bekendte med fænomenet. Det kan dog godt betale sig at stifte bekendtskab med de billige ETF’ere og tilføje dem til dine investeringsporteføljer. Derfor gør vi dig klogere på ETF investeringerne og fordelene ved dem.

Hvorfor skal du investere?

Først og fremmest kan man jo spørge sig selv, hvorfor man overhovedet skal investere. Men man kan også vende spørgsmålet om – for hvorfor skulle du egentlig ikke investere? Når det kommer til stykket, hvem ønsker så ikke, at deres penge bliver mere værd med tiden, frem for mindre? Det kan da vist ikke være ret mange.

De fleste har ikke det mindste imod, at deres penge vokser og bliver mere værd, helt af sig selv. Hvis du også har det sådan, er det sådan set bare at få lavet lidt research og komme i gang med at investere så hurtigt som muligt.

En pension med god økonomi

Du kan med fordel tænke lidt frem i tiden, for her vil du i høj grad have glæde af at have investeret. Mange investerer således med henblik på pensionsalderen, hvor de gerne vil sikre sig, at økonomien kan understøtte en komfortabel og interessant livsstil.

Hvis du fx drømmer om at have råd til at rejse eller købe et sommerhus et sted, hvor du kan få nogle oplevelser, kan investering være en enormt god idé. Og eftersom vi kontinuerligt bliver ældre og ældre, bliver investering også mere og mere relevant.

Hvad er en ETF investering?

I denne forbindelse kan du overveje, om en ETF investering kunne være det rette for dig. “ETF” står for Exchange Traded Funds, og det er en betegnelse for alle de fonde, som forhandles på børsen ligesom aktier.

En EFT investering minder om en dansk investeringsforening, når man ser på, hvordan ETF’en er opbygget. ETF’ere er som oftest investeret i obligationer eller i aktier, men de kan også investeres i ejendomme, såvel som kapitalfonde, råvarer og meget mere.

Fordele ved at investere i ETF

ETF’erne kan være et billigt alternativ til mere traditionelle muligheder inden for investering, som fx dem, bankerne udbyder. ETF investeringer er generelt billige i løbende omkostninger, og der er en relativt lille forskel mellem salgs- og købspris (“spread”, som det kaldes).

Derfor sparer du penge, både når du handler og i den periode, hvor du ejer din ETF. På grund af den store forøgelse af værdi og de minimale omkostninger er det populært at investere i ETF’ere – og med al sandsynlighed også en god mulighed for dig!

No comments

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Populære spil

Anbefalede guides

Se navnestatistik på drengenavne og pigenavne her på navnestatistik.dk her Lær dit barn om rengøring i hjemmet med en tæpperenser og generelt om rensning hjemme hos dig. Få gang i hyggen med en lille biopejs derhjemme Find alle danske Synonymer i en synonymordbog på Synonym.dk Se de nye film fra Disney på Disney plus streaming til hele familien.