Menu

Av! Min mavse gør ondt!

Hvad gør du, når dit barn kommer og siger, at de har ondt i maven? Og hvad med når det er din baby hvis mave, der gør ondt? Til babyer med ondt i maven er her nogle magiske zoneterapeutiske punkter til at hjælpe dem af med mavepinen. 

En film hjælper altid

Det er aldrig fedt at være syg eller at have ondt, men når det skete, var det fedeste som barn at få lov til at blive hjemme og se film under dynen. Husk dog at sørge for, at der ikke er noget alvorligt i vejen med dit barn, ved enten at tjekke symptomerne på sundhed.dk  eller ved at ringe til jeres læge.

Med streamingtjenester som Disney+, er det i dag endnu lettere, da man ikke behøver ud af sengen for at skifte dvd’en. På Disney+ er der masser af underholdning for både store som små, og I kan stensikkert finde noget dig og dit barn kan nyde sammen. Hvad med f.eks. en god, gammel klassiker som Lady og Vagabonden, eller den nye live-action version. Du kan også finde Pixar animationsfilm som Biler 1, 2 og 3, og Find Dory. Og for de helt små er der både de klassiske kortfilm man kender fra Disney sjov, og Disney Junior serier som Doktor McStuffins, som behandler hendes bamser og tøjdyr når de bliver syge. 

Hit med sangen

En anden god måde at afhjælpe dit barn med mavesmerter, kunne være med en beroligende sang og lidt massage. Du kan enten selv synge, eller finde en af dine eller barnets yndlingsbørnesange på Youtube eller Spotify.

Hvis du vælger at prøve enten med lidt massage eller zoneterapi, er det vigtigt at du undersøger hvilke punkter, der hjælper dér hvor det gør ondt. Zoneterapi kan hjælpe mod mange ting, men det er ikke altid at dit barn gider at modtage behandlingen, hvad enten om du gør det selv, eller hos en uddannet zoneterapeut. Hvis du gør selv, er fordelen jo at du kan sætte en film eller sang på for at distrahere lidt fra din behandling. Det kan også gøre dit barn eller din baby mere afslappet, og derved mere modtagelig. Dette gælder selvfølgelig ikke kun ondt i maven, men også f.eks. ondt i hovedet, selvom det her måske kunne være en idé at udøve zoneterapien uden musik eller TV i baggrunden, da de ekstra lyde og det ekstra lys fra skærmen kan øge hovedpinen.

No comments

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Populære spil

Anbefalede guides

Se navnestatistik på drengenavne og pigenavne her på navnestatistik.dk her Lær dit barn om rengøring i hjemmet med en tæpperenser og generelt om rensning hjemme hos dig. Få gang i hyggen med en lille biopejs derhjemme Find alle danske Synonymer i en synonymordbog på Synonym.dk Se de nye film fra Disney på Disney plus streaming til hele familien.